Direktør sigtet i ny, grov sag om svindel med lønkompensationsmidler

Opdateret: 28. jul. 2021


NÆSTVED: En 20-årig mandlig direktør fremstilles tirsdag i grundlovsforhør i retten i Næstved. Han er sigtet for grov, økonomisk kriminalitet ved at have svindlet med Covid19-hjælpepakker.


Manden er direktør for en virksomhed, der er beliggende i politikredsen. Efter en intensiv efterforskning blev han anholdt tirsdag morgen og sigtet for svig af særlig grov karakter med offentlige midler, og politiet vurderer, at han har udnyttet de midlertidige løn- og omsætningskompensationsordninger og derved svindlet for over 600.000 kroner. - Samfundet ser fortsat med stor alvor på sager om økonomisk kriminalitet mod staten under Covid19-krisen, siger politiinspektør Kim Kliver og fortsætter: - Politiets intensive efterforskning med anholdelse, ransagninger og fremstilling i retten afspejler også sagens alvor og den prioritering, vi som samfund må have over for denne type kriminalitet. Konkret er den anholdte sigtet for forhold, som under den midlertidige kriselovgivning kan give firedobbelt straf. Anklagemyndigheden vil anmode om, at retsmødet bliver afholdt for lukkede døre.

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va