Dramatisk anholdelse af eftersøgt


MARIELYST: En 20-årig mand fra Årslev på Fyn, der var eftersøgt fordi han er undveget fra afsoning på Søbysøgård Fængsel på Fyn, truede klokken 00.30 en gæst på et værtshus på Larsens Plads til at betale for hans drinks.


Den 20-årige trak op i blusen, så han viste en kniv, han havde i bukserne, og sagde han ville være villig til at stikke hvem som helst ned. Den forskrækkede gæst betalte derefter for den 20-åriges drinks.


Da politiet ankom var den 20-årige stadig på stedet og han blev derfor sigtet for overtrædelse af knivloven og for røveri.


Idet den 20-årige var ved at blive anholdt, forsøgte han at stikke af, og mens politipatruljen løb ham ind og var ved at overmande ham og give ham håndjern på, angreb én af hans venner, en 22-årig mand fra Sorø, den ene politibetjent ved at skubbe, hive hende i håret og med slag. Mens de to betjente nu måtte pacificere og anholde den 22-årige, så den 20-årige sit snit til at stikke af.


En halv time senere vendte den 20-årige tilbage til værtshuset, hvor han uden yderligere dramatik blev anholdt. Den 20-årige bliver fremstillet i grundlovsforhør i dag sigtet for røveri og for at flygte mens han var anholdt.


Den 22-årige medgerningsmand er sigtet efter straffelovens paragraf 119 stk. 1 og 4, for vold mod polititjenestemand og for at lægge hindringer i vejen for udførelsen af tjenesten.

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle