Drenge forsøgte at stikke af fra politiet


En 15-årig og en 16-årig dreng fra Næstved forsøgte tirsdag aften at stikke af fra politiet.


Det skete på Vordingborgvej i Næstved, hvor politiet havde fået en anmeldelse om, at der blev smadret ruder i en tom erhvervsbygning. Da en politipatrulje ankom til stedet omkring klokken 20.30, løb de to drenge rundt på taget af bygningen og de prøvede at stikke af, hvilket dog ikke lykkedes.


Det var ikke muligt at konstatere, at der var knust ruder på stedet, men begge drenge blev sigtet for overtrædelse af ordenbekendtgørelsen.

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com