Du får ingen pension!

Opdateret: aug. 5


REGION SJÆLLAND: Politiet fik tirsdag to anmeldelser fra borgere, der netop var blevet ringet op af en person, der hævdede at ringe fra Udbetaling Danmark.


Han forklarede, at hvis pensionen skulle nå at blive udbetalt rettidigt i denne måned, var han nødt til at have oplysning om kode og NemID.


Den første, fupopkaldet ramte, var en 77-årig kvinde fra Nykøbing, som dog fik afvist den pågældende, uden at han fik nogen fortrolige oplysninger. Den anden var en 56-årig kvinde fra Kettinge, som lakonisk meddelte, at hun ikke modtog nogen pension, og derpå blev forbindelsen afbrudt.


Det giver anledning til at gentage: Giv aldrig oplysninger om cpr-nummer, NemID eller pinkoder til folk, der ringer.


Hverken Udbetaling Danmark, kommuner eller politiet ringer og anmoder om den type oplysninger, så vær ekstra på vagt over for den slags fupopkald. Oplysningerne er jo er af helt personlig og fortrolig karakter.


Afbryd forbindelsen og ring i givet fald til politiet på tlf. 1-1-4.

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com