Eftersøgning endte som øvelse i Karrebæksminde

Opdateret: 2. aug. 2020

Lørdag aften blev en større eftersøgning sat i gang i Smålandsfarvandet ud for Karrebæksminde, en sejlbåd med en person var efter det oplyste ikke kommet i havn efter planen, derfor var de pårørende blevet urolige for hvad der kunne være årsagen.


En redningshelikopter fra flyvevåbnet blev sendt til området, men kort efter

ankomst blev sejlbåden spottet i horisonten på vej til Karrebæksminde. Eftersøgningen blev herefter afblæst da båden var kommet inden for molerne i Karrebæksminde.


Redningshelikopteren var nu klar til at forlade området, men da sandsugeren Mette Pan var på vej ind anmodede personalet på helikopteren om de måtte foretage en redningsøvelse med en mand fra helikopteren, det havde Mette Pans kaptajn ikke noget i mod. Det så ellers noget dramatisk ud for de uvidende personer der stod på molen for at nyde solnedgangen, men en alarm som startede som alvor endte heldigvis i en øvelse.


VIDEO:

1,433 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com