Efterslukning i Algade.


VORDINGBORG: Dagen efter storbranden i Algade er Midt- og Sydsjællands Brand & Redning atter igang i brandtomten.


Læs også: "Storbrand i Algade i Vordingborg"


Efter en flere timer lang aften med slukningsarbejde blev brandvæsnet igen onsdag morgen kl. 07.09, alarmeret frem til Algade 2, da der var røgudvikling fra ejendommen.


Tilsyneladende var der stadig små lommer med ulmende gløder som der lige skulle efterslukkes, og så måtte brandmandskabet på den igen.


301 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer i Næstved- og Vordingborg området, der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com