top of page

Enø-grillen åbner med ny ejer og nyt navn.

Enø Grill & Steakhouse i Karrebæksminde er nu fortid, nu skal vi tilbage til standarden i den forrige ejer Stine Andersens tid, og glemme alt om sidste sommer hvor alt gik skævt for ejeren Niels Erik Groth som forlod stedet allerede efter kun 1 år i strandkanten.

Kamil Samanci er den nye ejer, han bor i Farum med sin familie og driver to pizzeriaer i København. Kamil er 45 år, tredjegenerations kurder fra Tyrkiet, han har været i restaurationsbranchen siden han var 18 år. Enø Spisehus som er det nye navn, forventes at åbne omkring 1. april. Det bliver ikke noget prangende, ikke noget fancy hokus pokus, vi skal tilbage til Stines tid hvor der blev serveret gammeldags grillmad, flæskesteg, pølser, gode pizzaer og is som folket kan lide det.


Den nye ejer er allerede begyndt at installere nyt og flytte lidt rundt på inventaret, for foråret skulle være på vej, selv om det ikke ser sådan ud lige nu. Jeg er vild med området og folket hernede, for jeg er ikke vant til fra København at folk kommer hen og hilser på, siger Kamil Samanci der glæder sig til at åbne stedet. Kamil Samanci var ikke spor i tvivl om, at han måtte eje stedet efter et besøg hernede sammen med sin datter i sommer.

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page