Færdselsuheld i Sneslev skabte lange kødannelser


Arkivfoto: Kl. 16.50 kørte en 21-årig mand fra Ringsted i en personbil ad Haslevvej mod syd, da han af uvisse årsager kom over i de modkørendes vognbane, hvor bilens side strejfede en personbil.


Den modkørende bil, som blev ført af en 62-årig kvinde fra Bandholm på Lolland, blev ramt venstre side af bilen. Politi og ambulancer blev sendt til stedet. Begge biler blev beskadiget, så brandvæsnet blev også sendt i tilfælde af, at bilerne skulle klippes op, for at redde personerne ud. Haslevvej blev spærret i begge retninger, mens redningsberedskabet arbejdede på stedet, så det skabte en lang kø på flere kilometer i begge retninger.


Haslevvej var spærret imellem Hjelmsømaglevej og Almstoftevej. Førerne i bilerne var ikke kommet alvorligt til skade, og det blev ikke nødvendigt at klippe bilerne op. Trafikken blev ledt væk fra Haslevvej ad Hjelmsømaglevej nord for uheldsstedet. Undervejs blev færdslen ledt forbi uheldsstedet, for at løsne op for trafikken.


Bilerne blev kørt væk fra uheldsstedet på et fejeblad, og først kl. 18.28 blev vejen genåbnet i begge retninger. Politiet optog rapport i sagen for at belyse årsagen til uheldet.

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com