Færdselsuheld i T-kryds Næstvedvej / Odinsvej

Opdateret: aug. 3


Onsdag kl. 14.20 rykkede ambulancepersonale og politiet ud til et færdselsuheld i Ringsted, idet en cyklist var blevet påkørt af en bilist.


Det viste sig, at cyklisten var sluppet med diverse knubs og blev tilset af ambulancepersonalet. Bilisten var sluppet uskadt fra uheldet, der skete, da den 75-årige mandlige fører fra Ringsted kørte i sin personbil ad Odinsvej mod vest frem til krydset ved Næstvedvej, hvor han ville svinge til højre.


I forbindelse med kørsel frem over vigelinjen påkørte han en cyklist, der kørte ad Næstvedvej mod nord. Cyklisten var en 15-årig pige fra Ringsted, hvis moder blev underrettet om uheldet og kom til stedet.


Bilisten kan forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af uheldet på grund af mistanke om overtrædelse af færdselslovens bestemmelser om vigepligt.

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com