Færdselsuheld nord for Faxe spærrede Rute 209 Køgevej totalt.

Opdateret: 28. jul. 2021


FAXE: Et harmonikasammenstød med tre biler ved Værløse nord for Faxe, betød at Rute 209 Køgevej ved Tokkerupvej, var totalt spærret i en times tid mens rednings- og oprydningsarbejde stod på.


Meldingen som lød på færdselsuheld med fastklemte, alarmerede Midt- og Sydsjællands Brand & Redning, Ambulance og politi frem til stedet kl. 14.36.


Sandsynligvis på grund af, at en venstre svingende bilist på Køgevej nordgående, skulle ad Tokkerupvej skete færdselsuheldet. Den forreste bil fik en mindre påkørsel bagfra med mindre materiel skade til følge. Værst gik ud over en ladvogn som var nr. 2 og en mindre personbil (nr. 3) hvor sammenstødet var så kraftigt, at hele bagenden på ladvognen blev smadret og den bagfra kommende personbil fik fronten helt smadret, og hvori begge airbags blev udløst i kabinen.


Føreren af ladvognen blev i den tilkaldte ambulance undersøgt for piskesmæld, men yderligere var heldigvis ikke nødvendigt. Ingen andre implicerede personer kom noget til, ud over chokket ved hændelsen. Ambulancen kørte fra skadestedet uden videre indsats.


Tilstedeværende politi fik notater og oplysninger fra de implicerede parter, og herefter blev skadestedet ryddet så trafikken på Køgevej igen kunne fungere normalt.


0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va