Færdselsuheld på Kanalvej i Næstved.


Fredag ved midnat fik Politi og redningsmandskab fra Næstved, en melding om at der var sket et færdselsuheld på Kanalvej ved Nolds gamle bådebyggeri. Meldingen lød på at en bil var havnet i vandet, men at alle personer var kommet ud. Da der ikke var tale om at personer skulle være i fare, var det ikke en opgave som hører under Midt- og Sydsjællands Brand & Redning, derfor gik meldingen fra at være en redningsopgave til at være en bjærgningsopgave.

Politiet var hurtigt på stedet for at optage rapport om hændelsen. Hvordan uheldet er sket er ikke oplyst, men et køretøj var havnet nede ad en ca. 2 meter skrænt på modsat side end kanalen, den lille Hyundai Getz var ikke havnet helt ude i vandet som meldingen lød på, derfor kunne personerne selv kravle tørskoet ud af køretøjet, bilen var noget medtaget og har nok fået så store skader på den ene side, at det resulterer i en totalskade. Om der var andre køretøjer indblandet i uheldet vides ikke, men ud fra skaderne kunne det godt se ud som om, at bilen er blevet ramt af noget andet inden den havnede i sivene.
1,268 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com