Færdselsuheld på rute 150 Sorøvej i Ringsted


RINGSTED: Kl. 06.02 onsdag morgen skete et sammenstød mellem to biler i et kryds på rute 150 Sorøvej i Ringsted.


En 20-årig mand fra Ringsted kørte ad Sigerstedvej mod nord, hvor han skulle svinge til venstre ad Sorøvej. Ad Sorøvej mod øst kørte en 57-årig mand fra Fjenneslev, som skulle fortsætte lige ud. Den 20-årige overså den 57-åriges bil og kørte frem i krydset, hvor der var ubetinget vigepligt.


De to biler stødte sammen i krydset, da den 20-åriges bil ramte bagenden på modparten. Ingen personer kom til skade ved sammenstødet, men bilerne kunne ikke køre videre fra stedet. Den vestgående del af Sorøvej var spærret og brandvæsnet blev tilkaldt til at fjerne noget olie og kølervæske, som var lækket ved kollisionen.


Omkring kl. 07.15 var hele Sorøvej igen åben. Dog blev trafikken kort forstyrret i forbindelse med, at autohjælp skulle hente de forulykkede biler.


Politiet optog rapport i sagen om vigepligtsuheldet.

143 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com