Fangekoret fra Vridsløselille besøger igen Næstved.

Fangekoret fra Vridsløselille Statsfængsel har flere gange været på besøg i Næstved, nu vender de tilbage søndag d. 19. april 2020 koncerten kommer denne gang til at foregå i Herlufsholm Kirke klokken 14.30. I de sidste mange år har Fangekoret sunget for fulde huse rundt i hele Danmark, og der er lange ventetider på deres optræden.


Flere af sangene har korsangerne selv skrevet, teksterne handler i stort omfang om skyld, tro, fejltrin, tilgivelse, had, håb og anger. De første 10 år var der ikke mange der kendte til de syngende forbrydere, de var gemt af vejen bag tykke mure, men i 2004 fik offentligheden øje på dem da de udgav en CD. Efterspørgslen efter koret uden for murerne nåede uanede højder, Direktoratet for Kriminalforsorgen belønnede derfor fangerne med nogle særlige udgangsregler, som i dag muliggør en form for koncertvirksomhed.


Det er Svovlstikkerne i Næstved der står for det kommende arrangement i samarbejde med sponsorer fra Alpina Shipping, Gitte Sass og Herlufsholm. Overskuddet fra billetsalg og sponsorater går til Svovlstikkernes humanitære hjælpearbejde. Da der plejer at være stor søgning på billetter til fangernes koncert, er det tilrådeligt allerede nu at besøge billetten.dk, for at sikre sig en af de eftertragtede pladser, koncerten vare ca. 2 timer.


VIDEO:

81 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com