Fede Finn og Funny Boyz afsluttede koncertrække i Næstved

Opdateret: 5. aug. 2020


Video og billedserie: Fede Finn og Funny Boyz spillede de fire sidste lynkoncerter på 30 minutter i Næstved, af ialt 50 øst for Storebælt.


Koncerterne som delvist var finansieret af en anonym sponcor, gjorde det muligt for Richard Ragnvald (vest for Storebælt), og altså Fede Finn og Funny Boyz (øst for Storebælt) over 10 afviklingsdage med 5 koncerter pr. dag, at glæde medborgere på ældre- og plejecentre i det ganske land, midt i en coronatid, med sang og musik.


Bandets koncert nr. 47 blev fredag afholdt på Birkebjergcentret, nummer 48 på Birkebo, nummer 49 på plejecentret Nygårdsvej og nummer 50 og sidste koncert blev afholdt på Bakkegården i Mogenstrup.


Alle steder blev bandet med deres festfyldte humør taget godt imod med kærlighed og taknemmelighed. Det var et godt pust i medborgernes hverdag og et for evigt kærligt minde fra en svær tid.

501 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com