Fem mænd sigtet efter lov om euforiserende stoffer

Opdateret: aug. 2


GELSTED: Politiet fik i går kl. 17.08 en opringning fra en borger, der havde set en mand gå rundt med en pistol i Gelsted.


Flere politipatruljer blev sendt til stedet, og fik omringet den bygning, hvor manden med pistolen skulle befinde sig. I huset blev der fundet 49 gram hash og en splatterpistol, og fem mænd i alderen 43 til 55 år blev anholdt og sigtet efter lov om euforiserende stoffer.


De blev alle løsladt efter endt afhøring senere på dagen.

627 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com