Fire nappet på ulovlige knallerter


FENSMARK: Efter at have modtaget nogle henvendelser fra borgere i Fensmark, som fortalte, at unge fyre kørte meget hurtigt på knallert forskellige steder i byen, stillede politiet onsdag formiddag op på Villavej.


Politiet tjekkede fire knallerter på det medbragte rullefelt, og det viste sig, at de alle fire kunne køre hurtigere end tilladt.


Knallertkørerne var fra lokalområdet og i alderen 15-16 år, og de blev sigtet for at køre på en konstruktivt ændret knallert. Deres forældre blev samtidig underrettet.

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com