Flere evakueret efter brand i kælderrum


NYKØBING FALSTER: Flere beboere fra en ejendom på Solvej i Nykøbing Falster måtte natten til tirsdag finde et andet overnatningssted.


Kl. 23.04 udbrød der brand i et kælderrum i ejendommen, og røgen bredte sig i opgangen og til de lejligheder, der ligger ovenover.


Brandvæsenet fik hurtigt ilden under kontrol, og ingen kom til skade ved branden, som var opstået i et kælderrum, hvor der ikke er indlagt elektricitet.


Politiet skal nu undersøge brandstedet for at fastlægge brandårsagen.

87 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com