top of page

Flere færdselslovsovertrædelser i Nakskov


NAKSKOV: (Arkivfoto) - Færdselspolitiet var mandag i Nakskov på en kontrol. Mellem kl. 08.00 og 13.00 blev i alt 20 køretøjer standset, og det kastede en del sigtelser af sig:


En blev sigtet for narkokørsel, kørsel uden førerret og for at køre så hurtigt, at det giver et klip i kørekortet. En blev sigtet for ikke at have spændt sikkerhedsselen, en for at bruge håndholdt mobil under kørslen og en for ikke at have medbragt sit kørekort. En enkelt blev sigtet for at køre så hurtigt, at det giver et klip i kørekortet.


En af målebilerne fra den automatiske trafikkontrol stod mellem kl. 14.58 og 19.44 på Rødbyvej, hvor den højst tilladte hastighed er 50 km/t. 963 trafikanter kørte forbi målestedet, og 28 kørte for hurtigt. Den højeste hastighed blev målt til 71 km/t, og det giver et klip i kørekortet.

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page