top of page

Flere glatføreuheld på Sydmotorvejen


SYDMOTORVEJEN: (Arkivfoto) - Bedst som vi troede, at vinteren var slut, meldte den sig igen på banen i går eftermiddags og aften med både frost og sne.


Det resulterede i flere færdselsuheld på Sydmotorvejen – dog uden at nogen kom til skade, heldigvis. Kl. 18.10 mistede en 50-årig mand herredømmet over sin bil, da der pludselig var glat på motorvejen ved Lundby. Han ramte midterautoværnet, og kørte efterfølgende over i det modsatte autoværn. Motorvejen var kortvarigt spærret, mens der blev ryddet op.


Næsten samme scenarie udspandt sig kort efter kl. 18.17 ved Udby, hvor en 19-årig mand på grund af slud og sne kørte ind i autoværnet. Der blev lukket for al trafik i nordgående retning i ca. en halv time. Kl. 20.20 gled en 57-årig kvinde også af vejen i sin bil ved Udby. Bilen ramte et autoværn og skred over i et hegn, hvor den holdt uden at genere den øvrige trafik.


Nedbør og temperaturer omkring frysepunktet kan skabe meget glatte veje, og politiets opfordring er: sænk farten, hold afstand og kør efter forholdene.

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page