Forårsagede færdselsuheld og uden kørekort

Opdateret: 3. aug. 2020


Politiet fik onsdag kl. 19.16 en anmeldelse om, at der var sket et færdselsuheld på Sandvedvej i Fuglebjerg.


En bilist nåede ikke at bremse, da en anden bil standsede, og derfor ramte han kofangeren, så den knækkede. Bilisten standsede imidlertid slet ikke op, men fortsatte sin kørsel. Vidner gav politiet oplysninger om bilen, og kort efter fandt politiet frem til den pågældende.


Det var en 31-årig mand fra lokalområdet, og det viste sig, at han var frakendt kørekortet. Derfor blev han sigtet for kørsel i frakendelsestiden og for manglende agtpågivenhed.

826 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com