Frontalt færdselsuheld spærrede rute 22 Slagelsevej ved Kyse


Politi, Ambulancer og redningsmandskab fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Fuglebjerg måtte tirsdag kl. 17.11 rykke ud til et voldsomt færdselsuheld på rute 22 Slagelsevej vest for Kyse.


På stedet var to personbiler stødt frontalt sammen. En person blev fastklemt som følge af færdselsuheldet. De nærmere omstændigheder om årsagen til færdselsuheldet kendes ikke. Den fastklemte person blev efterfølgende kørt på sygehuset og er uden for livsfare.


Alt i mens redningsarbejdet og oprydningen af vraggods fra de to personbiler stod på, var Slagelsevej totalt spærret.


Politiet kunne kl. 18.25 igen melde, at Slagelsevej atter var åbnet for trafik.
802 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com