Frygt for storbrand i halmlade


DAMSHOLTE: Af frygt for en storbrand i en lade proppet med halm på Marienborgvej i Damsholte på Møn, blev Midt- og Sydsjællands Brand & Rednings indsatsstyrker fra både Stege og Vordingborg samt politiet, kl. 15.06 alarmeret til gårdbrand.


Hvad den direkte årsag til anmeldelsen var er uvis, men ved fotografens ankomst til stedet godt 20 minutter senere, var alt stille og roligt, og alt virkede som værende under kontrol.
578 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com