Fuldblods Viking fra Idasletten blev årets fighter


Junior headcoach Johnny Hansen fra Næstved Vikings er en vaske ægte fuldblodsviking, og det blev hædret ved Mærk Næstveds Sports Awards i Herlufholms Idrætscenter torsdag aften hvor han modtog fighterprisen.


Læs også - Ungdom i voksen stærkmands sport


Som grundlag til fighterprisen fik fuldblodsvikingen denne beskrivelse: Johnny Hansen lever og ånder for Næstved Vikings. Han er et fantastisk menneske og har et hjerte af guld. Han har i løbet af det sidste år formået at få Næstved Vikings junior afdeling til at vokse fra 10 spillere til 60.


Johnny Hansens engagement i American Football hos Næstved Vikings Junior M/K kan opleves på Idasletten bag Maglemølle Storhal på Nygårdsvej. Her står han stolt i front for sit team, øvrige coaches og en uovertruffen forældreopbakning når der atter er kamp. Læs mere her på klubbens hjemmeside, eller facebookgruppe.110 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com