Fulde folk på sporet


Politiet fik tirsdag kl. 12.24 en anmeldelse fra DSB om, at to personer, som var på banegården i Næstved, havde været nede på sporene og haft fat i nogle skilte, som tilhører DSB.


På baggrund af beskrivelse af de to personer fik en politipatrulje fat i den kort efter. Det var en 40-årig kvinde fra Holme-Olstrup og en 38-årig mand fra København, og de var så fulde, at de ikke kunne tage på sig selv.


De blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og derefter anholdt og taget med til politistationen i Næstved. De blev begge løsladt igen sidst på eftermiddagen.

367 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com