Fut i råddent træ i kanten af Herlufsholmskoven


Billedserie: Lørdag eftermiddag blev Midt- og Sydsjællands Brand & Redning alarmeret frem til ild i et råddent træ liggende langs med et stisystem i kanten af Herlufsholmskoven ud til Herlufsholm Allé i Næstved.


Omfanget af ilden var ikke større end at det kunne klares med et par vandslukkere fra brandsprøjten. Hvad der er årsagen til at det rådne træ blev antændt vides ikke.
462 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com