Ravnstrup gårdbutik brændt ned på Nordfalster


ESKILSTRUP: Den velkendte Ravnstrup gårdbutik lidt uden for Eskilstrup på Nordfalster, blev onsdag eftermiddag hærget af en voldsom brand i den lade butikken var indrettet i.


Politiet og Lolland-Falster Brandvæsen i Nørre Alslev og Nykøbing Falster modtog alarmen om gårdbrand kl. 13.21, og allerede ved indsatsleder brands ankomst til stedet, kunne det konstateres, at der var brug for yderligere assistance.


Således blev der i de følgende to timers tid, rekvireret flere vandtankvogne, lysudstyr til oplysning af området, assistance til genopfyldning af trykluftsflasker til røgdykkere, samt frivilligt beredskab, frem til adressen.


Hovedhuset på gården gik der ikke brand i, og der kom ingen mennesker eller dyr til skade ved branden.


Som følge af branden var der i en længere periode en massiv røgfane der trak syd over, ind over Sydmotorvejen og Eskilstrup.


Brandmandskabet forventer at det vil tage til langt ud på aftenen før at de sidste flammer i laden er slukket.


Brandårsag ukendt.


883 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer i Næstved- og Vordingborg området, der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com