Gårdbrand sendte røgfane og lugt ind over byen


ST. HEDDINGE: En gårdbrand på Rengevej 15, sendte søndag røgfane og lugt ind over St. Heddinge. Heldigvis uden fare for borgerne.


ETK Brand & Redning, Politi og ambulance blev kl. 15.25 sendt frem mod adressen, da der var udbrudt brand i en lade på matriklen. Senere måtte også Beredskabsstyrelsen deltage i indsatsen med blandt andet en grabvogn til at pille gavlen på laden ned, så den ikke var til fare for brandmandsskabet under slukningsarbejdet.


Mandag formiddag er ETK Brand & Redning stadig på stedet i tilfælde af, at en opblusning af branden vil ske i brandtomten.


Hvad der er den direkte årsag til brand, og om nogen mennesker er kommet til skade vides ikke.135 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer i Næstved- og Vordingborg området, der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com