top of page

Gaderæs og vanvidskørsel skal stoppes.
Næstved: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi og Næstved Kommune sætter nu ekstra fokus på at dæmme op for vanvidskørsel i Næstved. Nærmere bestemt i området ved Ydernæs, hvor der i de seneste måneder har været flere episoder med hasarderet kørsel og gaderæs. 


I samarbejde med Næstved Kommune er reglerne for området nu ændret, så det fremover er ulovligt for uvedkommende at køre ind i området efter klokken 20.00 til klokken 02.00 om natten. 


De nye restriktioner betyder, at politiet fremover får mulighed for at rejse sigtelser for overtrædelse af færdselsloven og udstede bøder, såfremt der sker uvedkommende kørsel i området. 


”Vi er meget glade for, at vi i politiet sammen med Næstved Kommune meget hurtigt har fået lavet nye restriktioner for kørsel i området, så vi bedre kan skride ind overfor vanvidskørsel og gaderæs”, fortæller politiinspektør Tom Trude.

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page