Gardehusarregimentets Hesteskadron kommer på visit d. 12. februar


Gardehusarregimentets Hesteskadron kommer på visit i vinterferien. Se de mange heste og soldater gøre sig klar på Grønnegades Kaserne Kulturcenter, inden de drager afsted på byridt rundt i Næstved.

Der er afgang fra kulturcentret kl. 11.00, og de er tilbage ca. kl. 12.20.

Ruten er opdelt i to stræk. 1. Grønnegade til Munkebo Plejecenter - Grønnegades Kaserne Kulturcenter - Grønnegade – Kvægtorvet – Farimagsvej – Munkebo Plejecenter.

2. Munkebo Plejecenter – Gågaden – Grønnegade - Munkebo Plejecenter – Teatergade – Jernbanegade – Torvestræde – Axeltorv – Vinhusgade – Kindhestegade – Dania – Rådmandshaven – Ringstedgade – Hjultorv – Ramsherred – Grønnegade – Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

Arrangeres af Grønnegades Kaserne Kulturcenter og Soldaterjob.dk

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com