Gnister og ild fra skorsten på Kildemarksvej i Næstved.Brandfolkene fra Næstved måtte søndag aften en hurtig tur på Kildemarksvej i Næstved, her var der opstået skorstensbrand i en beboelsesejendom med hårdt tag.


Alarmen blev udsendt klokken 19,09 og det tog ikke brandfolkene lang tid at komme frem til stedet, hvor både ild og gnister steg op af skorstenen mod den mørke aftenhimmel. En autosprøjte og en tankvogn holdt i beredskab, hvis branden skulle udvikle sig. Opgaven blev hurtigt løst af mandskabet og en mand i liftvognen der blev sendt til vejrs op i 4. sals højde, for at give skorstenen en kraftig udrensning.

Efter godt 1½ time på stedet kunne brandfolkene vende tilbage til stationen på Manøvej, og gøre klar til nye opgaver. Ingen personer kom til skade, og det

var heller ikke nødvendigt at evakuere beboerne i ejendommen.

1,047 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com