Grønbroløbet afholdes i Sandved Tornemarks løbeklub der fylder 10 år.

Opdateret: aug. 2Sandved Tornemark idrætsforening inviterer til forårsløb lørdag d. 18. april 2020 med start kl. 9,00 fra Grønbrohallen, Grønbrovej 1 i Sandved. Der er mulighed for at løbe 5, 7, 10, halvmaraton og for de mere garvede en helmaraton. Arrangementet koster kun en 100 kr pr deltager, og til alle der gennemfører er der en flot medalje, på strækningen vil der være et super godt depot.


Stif løbeklubben har i år 10 års jubilæum, det sker samtidig med at to af klubbens egne medlemmer på dagen, skal løbe deres halvmaraton nummer 200, det er de to friske gutter på billedet, til venstre er det Lars Jacobsen og til højre Kenneth Weiglin, billedet er taget ved et tidligere løb af Jan Zepelin.


Har man mod på at tage kampen op mod 150 - 200 andre løbere denne dag, så kan man tilmelde sig på www.stif.dk ellers kan man også møde op på selve dagen, men kom i god tid da der kan være trængsel ved boderne. Se evt. mere på Stif Løbeklub Grønbroløbet på facebook, eller www.stif.dk.

66 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com