top of page

Gratistur med toget … blev dyr


HASLEV: Politiet blev torsdag morgen kaldt til stationen i Haslev, efter at en togfører i toget mod Haslev havde anmeldt, at der var en passager med, som ikke havde nogen billet, og som ikke kunne eller ville oplyse sin identitet.


Da toget kort efter ankom til stationen, blev den pågældende anholdt kl. 07.49, da han stadig ikke med sikkerhed var identificeret. Den anholdte blev taget med til politistationen i Næstved, og her blev det konstateret, at der var tale om en 48-årig udenlandsk mand. Han blev sigtet for at have tilsneget sig adgang uden at betale og står nu til en bøde på 500 kroner ud over kontrolafgiften til trafikselskabet.


Den 48-årige blev løsladt kl. 11.30, men kl. 18.28 blev politiet igen tilkaldt – denne gang til stationen i Maribo, hvor den 48-årige nu var nået til. Han var ikke i stand til at klare sig selv og virkede noget ude af balance, så han blev kørt til undersøgelse på sygehuset.

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page