Harmonikasammenstød ved frakørsel 41 Vordingborg


VORDINGBROG: Eftermiddagstrafikken på Sydmotorvejen blev ved kl. 16-tiden, ramt af et færdselsuheld ved frakørsel 41 Vordingborg.


Af ukendte årsager var to personbiler og en varevogn impliceret i et harmanikasammenstød i starten af frakørslen frem mod Mønsvej. En person måtte have hjælp af tilkaldt ambulance og nødbehandler.


Imens rednings- og oprydningsarbejdet stod på, var frakørslen delvist spærret. Trafikken var igen normal på stedet kl. 17.35.397 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com