Her sprænges!


FUGLEBJERG: Tirsdag formiddag fik politiet en anmeldelse om, at en borger havde fisket en granatlignende genstand op af søen ved Rejnstrupvej uden for Fuglebjerg.


Forsvarets ammunitionstjeneste (EOD) blev kontaktet, og specialisterne fastslog, at der var tale om en ueksploderet mortergranat, og derfor rykkede bomberydderne ud.


Trafikken på vejen blev kortvarigt standset, mens granaten blev sprængt.

973 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com