Hurtigt overstået skorstensbrand på Heibergsvej


VORDINGBORG: Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Vordingborg, modtog tirsdag eftermiddag kl. 15.41 en alarmering vedrørende en skorstensbrand på Heibergsvej i det centrale Vordingborg.


Trods kraftig ildelugtende sort røg fra skorstenen, var der ikke noget synderligt alvorligt at komme efter.


Kort efter brandmandsskabets ankomst blev ildstedet og skorstenen slukket inde i huset uden den store dramatik.


For en sikkerheds skyld blev redningsliften foldet ud, og et par brandmænd blev sendt til vejrs med et termisk kamera, blot for at være sikker på, at der overhovedet ingen fare på færde var.


Her efter blev redningsliften foldet sammen igen, og hele bumletoget var tilbage på brandstationen Haminavej igen små 50 minutter efter alarmens indløben.


46 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer i Næstved- og Vordingborg området, der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com