Husspektakler udartede sig i Faxe Ladeplads


FAXE LADEPLADS: Politiet fik tirsdag morgen en anmeldelse om husspektakler på en adresse i Faxe Ladeplads, hvor et tidligere par var kommet op at skændes.


Den mandlige part var vældig ophidset, og politiets tilstedeværelse lagde ikke en dæmper på hans temperament, og han ville ikke rette sig efter politiets anvisninger. Der var tale om en 24-årig mand fra Næstved, og for at få ro på stedet blev han anholdt kl. 8.13 og sigtet for at lægge hindringer i vejen for politiets arbejde.


Den 24-årige blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt og løsladt igen kl. 19.36, men han tog tilsyneladende direkte retur til adressen i Faxe Ladeplads. Han blev bortvist igen kort efter kl. 21.00, hvor han kørte fra stedet i en taxa.

117 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com