Ild i lampe på Niels W Gades Vej søndag aften.


Arkivfoto: Ild i en lampe var søndag aften kl. 19.47 årsag til at Midt- og Sydsjællands Brand & Redning måtte ud af portene med kurs mod Niels W Gades Vej i Næstved.


For al sikkerheds skyld blev også ambulance og politiet alarmeret frem til stedet. Situationen kom hurtigt under kontrol, og efter at rækkehuset var blevet grundigt udluftet med hjælp fra en overtryksventilator, kunne beredskabet retunere fra adressen til daglig orden igen.

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com