Ild i affaldet på en skraldebil i Næstved


Billedserie: Chaufføren på en skraldebil der indsamler industriaffald i området omkring Omøvej i Næstved blev noget overrasket, da han opdagede at der kom kraftig røg ud af ladet på køretøjet han kørte i.


Hvordan branden i affaldet er opstået vides ikke, men et forsøg på at slukke ilden selv, ved at sprøjte vand ind i kassen havde ikke den store effekt, så klokken 12,59 måtte han anmode om hjælp fra de professionelle brandfolk fra stationen i Næstved, der kun ligger en god kilometer fra hvor skraldebilen holdt. Chaufføren kørte skraldevognen ind på en stor parkeringsplads væk fra bygninger og andet der kunne antændes ved at branden eventuelt udviklede sig.


Ved brandfolkenes ankomst blev lugen åbnet ind til ladet, og alt affald blev læsset ud på jorden, samtidig med at brandfolkene sprøjtede vand på. ilden blev hurtigt slukket og efterfølgende blev bunken målt igennem med et termisk kamera, så man var sikker på at alt ild var slukket inden brandfolkene forlod stedet. Resten af affaldet vil blive fjernet af en lastbil med grab. Der skete ingen skade på selve skraldebilen.
911 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com