top of page

Ild i affaldet på en skraldebil i Næstved


Billedserie: Chaufføren på en skraldebil der indsamler industriaffald i området omkring Omøvej i Næstved blev noget overrasket, da han opdagede at der kom kraftig røg ud af ladet på køretøjet han kørte i.


Hvordan branden i affaldet er opstået vides ikke, men et forsøg på at slukke ilden selv, ved at sprøjte vand ind i kassen havde ikke den store effekt, så klokken 12,59 måtte han anmode om hjælp fra de professionelle brandfolk fra stationen i Næstved, der kun ligger en god kilometer fra hvor skraldebilen holdt. Chaufføren kørte skraldevognen ind på en stor parkeringsplads væk fra bygninger og andet der kunne antændes ved at branden eventuelt udviklede sig.


Ved brandfolkenes ankomst blev lugen åbnet ind til ladet, og alt affald blev læsset ud på jorden, samtidig med at brandfolkene sprøjtede vand på. ilden blev hurtigt slukket og efterfølgende blev bunken målt igennem med et termisk kamera, så man var sikker på at alt ild var slukket inden brandfolkene forlod stedet. Resten af affaldet vil blive fjernet af en lastbil med grab. Der skete ingen skade på selve skraldebilen.
0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page