Indbrud i to biler


STENSVED: Onsdag kl. 01.30 blev to mænd taget på fersk gerning, da de på en parkeringsplads i Stensved ved Vordingborg valgte at lave indbrud i to biler og stjæle to bilradioer.


Den ene mand var 19 år og uden fast bopæl, den anden var 30 år fra Nakskov. Det viste sig desuden, at den 19-årige havde 0,52 gram hash på sig, og de nummerplader, der sad på hans bil, var ikke de rigtige. Det var nummerplader, som var afmeldt.


Den 19-årige blev derfor sigtet for både tyveri fra to personbiler, ulovlig omgang med hittegods og for at overtræde lov om euforiserende stoffer. Han blev anholdt kl. 01.40 og løsladt igen kl. 03.00. Herudover blev også den 30-årige sigtet for tyveri fra to personbiler.

106 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com