Juledekoration årsag til udrykning

Opdateret: 20. nov. 2020


NYRÅD: En juledekoration som brændte, var torsdag eftermiddag årsag til at det samlede beredskab bestående af Politiet, Midt- og Sydsjællands Brand & Redning og en ambulance blev sendt til Nyråd Hovedgade.


Brandvæsnet i Vordingborg modtog alarmen kl. 16.04 på førstemeldingen om, at en kvinde var sengeliggende i en røgfyldt to-etagers ejendom efter brand på 1. salen.


Indsatsenhederne var hurtigt fremme på stedet. Ved ankomst til stedet var juledekorationen blevet slukket. Ingen personer led heldigvis overlast i forbindelse med hændelsen.


- Ifølge Sydsjællands og Lolland-Falsters politis døgnrapport fredag, var der tale om at der var tændt ild i nogle aviser og blade på et sofabord, men den blev hurtigt slukket af et vidne. Altså ikke en juledekoration som først antaget.


Beboeren på adressen, en 58-årig kvinde, var i huset, og hun blev anholdt klokken 16.39 og sigtet for brandstiftelse. Det overvejes i øjeblikket, om hun skal fremstilles i grundlovsforhør fredag.154 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer i Næstved- og Vordingborg området, der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com