Køkkenbrand i bindingsværksejendom i Adelgade


PRÆSTØ: En brand i et køkken gik sandsynligvis i gang under madlavning i en bindingsværksejendom i Adelgade i Præstø torsdag aften.


Midt- og Sydsjællands Brand & Rednings stationer i Præstø og Vordingborg, blev kl. 19.01 alarmeret. Station Præstø som kun ligger få minutter væk, var i sagens natur første indsats på stedet, og fik hurtigt branden under kontrol, så den ikke udviklede sig til det katastrofale.


Brandmandskabet måtte efterfølgende skære sig adgang til hulrummet i etageadskildelsen til førstesalen for at gøre slukningsarbejdet færdigt.


Branden tiltrak en mængde af nysgerrige tilskurere som politiet høfligt måtte bede om at passér gaden.
122 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com