top of page

Karrebæksminde Minigolf udvider med 6 huller.

Succesen for Karrebæksminde Minigolf kommer til at kunne ses, når banen åbner igen i 2023. Det gode vejr har nemlig sat gang i den planlagte udvidelse, som vil placere banen i toppen af den internationale verden for Minigolfbaner.


Et hold Polske arbejdere er allerede nu i fuld gang med Stanley knive og murerskeer, og på grund af det gode vejr de langt fremme med at anlægge og forme de 6 nye huller, banen vil efter ombygningen være opgraderet fra en 12 til en18 hullers bane, det vil samtidig gøre banen anvendelig til internationale minigolf turneringer.

Ikke nok med at banen bliver udvidet, det følger også andre planer med, en af dem er at hul nr. 3 skal placeres et andet sted, for ved det gamle hul 3 lige ved automaterne, er det meningen der skal være en lille opvarmningsplads, så man kan øve sig lidt i at slå til golfkuglen, inden man starter spillet på selve banen.


Servicevognen der står ved indkørslen vil på et tidspunkt blive udskiftet med en større og mere indbydende bygning som vil kunne flyttes, hvis det bliver nødvendigt. Sortimentet i mad og drikkevare vil samtidig blive udvidet.

Med udvidelsen vil de besøgende være fordelt ud over et større område, det skulle medføre at ventetiden ved hullerne, som kan opstå ved mange besøgende samtidig bliver minimeret. Robert Pokriva der driver stedet glæder sig til at kunne byde alle velkommen til et besøg på Karrebæksminde Minigolfs nye 18 huls bane, så snart vejret arter sig i 2023.

VIDEO:


.

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page