top of page

Karrebæksmindes nye motionscenter er åbnet.


Happy2Fitness-filialen i Karrebæksminde er nu åbnet, det skete mandag hvor 35 - 40 personer lagde vejen forbi, for at få en rundvisning og se centret, som har til huse i forbindelse med den nye Minigolfbane og Fjordhusene på Enø Kystvej 55 i Karrebæksminde.

Tirsdag vil der være officielt åbnet for træning, som for resten af februar og marts ved hurtig tilmelding kun koster 1 krone, for hele perioden. For at få adgang til lokalerne med de mange nye maskiner og håndvægte, kræver det at man tilmelder sig først, det foregår ved at gå ind på https://happy2fitness.dk under "webshopEnø" her skal man indtaste sin info og registrerer sit indbetalingskort, her efter får man en velkomsthilsen på mail, i mailen er der en kode til døren som man skal indtaste hver gang man vil ind i centret i Karrebæksminde. Koden kan bruges lige så længe medlemskabet gælder.

HUSK: Det er kun ved tilmelding i uge 7, at tilbudsprisen på en krone gælder. Ved tilmelding efter uge 7 vil prisen være 200 kr. pr. md. frem til april. Senere på hjemmesiden, vil der snart komme en mulighed, hvor man kan købe endagsbillet til kun 50 kr., der vil også kunne bookes en enkelt uge hvis man evt. er på ferie området. Det vil også være muligt at købe et årskort til den favorable pris af kun 1000 kr. kortet gælder kun til centret i Karrebæksminde. Er man til de noget større forhold, er der også den mulighed at man kan melde sig ind i Happy2Fitness på Marskvej i Næstved, og kombinere adgangen og brugen af de 2 centre til en billig pris.

Centret i Karrebæksminde vil være åbent alle dage fra kl. 05,00 - 22,00. Der vil være bemanding enkelte timer og dage om ugen, nærmere tidspunkter vil blive slået op i centret. Der er et enkelt toilet og bruser til rådighed.

Videokameraer vil overvåge selve træningslokalet og udendørsarialerne, så man kan holde øje med at alt går som det skal, overvågningen foregår som en tryghed for motionisterne, hvis nogen skulle komme til skade, eller på anden måde få brug for hjælp, som de ikke selv kan tilkalde.

Der er tilknyttet en personlig træner til centret, Oscar Pokriva vil når vejret tillader det stå for udendørs crossfit, og planen er at der på området med græs længere nede mod vandet, på dage bliver arrangeret yoga-undervisning m.m.

Malene, Katrine & Søren har siden 2014 drevet Happy2Fitness centret på Marskvej i Næstved, de rækker nu med det nye center en hjælpende hånd ud til dem, der på grund af ferie eller weekend ture til sommerlandet, i en periode mangler et sted at dyrke den daglige motion, som de måske var vant til hvor de kommer fra.
Der blev fortalt vist og demonstreret hvordan de forskellige maskiner virker.0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page