Kvinde nægtede at tage mundbind på


NÆSTVED: I går kl. 16.00 kom en 38-årig kvinde ind på en café i Næstved Storcenter uden mundbind.


De ansatte på stedet anmodede hende om at tage det på, men det nægtede hun. Herefter tog hun sin telefon frem og filmede nogle ansatte på nært hold og livestreamede det til Facebook.


Den 38-årige blev tilbageholdt af vagten på stedet, og politiet blev tilkaldt. Da politipatruljen kom, blev kvinden anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, for overtrædelse af databeskyttelsesloven og efter sundhedslovgivningen.

2,324 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com