Lørdag åbner den nye Minigolfbane i Karrebæksminde.I flere måneder, har der været stor aktivitet ved Feriecentret på Enø Kystvej i Karrebæksminde. Den nye Minigolfbane skulle nemlig være klar til åbningen nu på Lørdag d. 2. april kl. 10,00. Torsdag blev der så lagt sidste hånd på ydsmykningen af banerne, som alle er sponsoreret af forskellige virksomheder. Et par kopier af områdets attraktioner vil også præge nogle af banerne, den ene er en tro kopi af Græshoppebroen den vil f.eks. være en forhindring på en af banerne, her skal man nemlig skyde kuglen over broen for at ramme hullet på den anden side og helst uden at den ryger i vandet.

Også en model at Skovtårnet i Rønnede gengivet i 2 meters højde er sat op, en jernkonstruktion på omkring 100 kg. Det er Mikkel som er sidste års lærling på maskinfabrikken P.K. Jeppesen & Søn i Næstved som har stået for fremstillingen af de to miniudgaver som man har indhentet retten til at kopiere.

Lørdag vil den nye forpagter Robert Pokriva byde velkommen med et godt tilbud, her kan man nemlig købe et spil minigolf og en øl eller sodavand for kun 75,00 kr. tilbuddet gælder både lørdag og søndag. Der vil omkring kl. 10,30 også være noget udendørs aktivitet af medlemmer fra Happy2Fitness som har center i bygningen lige ved siden af Minigolfbanen.


Vil man være sikker på ikke at få en P-afgift, så parker bilen på stejlepladsen lige efter rundkørslen, og gå så de sidste 100 m. Ved Minigolfbanen skal der nemlig bruges P-app selv om der er 2 timers fri parkering.Mikkel der er lærling hos Maskinfabrikken P.K. Jeppesen & Søn har stået for fremstillingen af de to tro kopier af Skovtårnet og Græshoppebroen.

Robert Pokriva er nu klar til at byde alle velkommen til et sjovt spil Minigolf på tilbud, det sker lørdag d. 2. april kl. 10,00 ved Feriebyen på Enø Kystvej i Karrebæksminde.0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle