Landhus i brand ved Tappernøje

Opdateret: apr. 12


TAPPERNØJE: Et landhus brød fredag eftermiddag i brand i Snesere Torp lidt uden for Tappernøje.


Alarmen lød kl. 13.43 og blev i førstemeldingen sendt til Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Præstø. Men da huset stod overtændt ved Indsatsleder Jon Hansens ankomst til stedet, var det helt klart, at også station Næstved og Vordingborg skulle inddrages i slukningsarbejdet.


Alle personer i huset var ude ved beredskabets ankomst. En person blev kørt på sygehuset for at blive tjekket for eventuel røgforgiftning.


Hvad der er årsag til branden vides ikke i skrivende stund. Politiets kriminaltekninske afdeling var på stedet med to mand for at danne sig et her-og-nu billede af branden.


821 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer i Næstved- og Vordingborg området, der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com