Lang kø i forbindelse med bilbrand på Sydmotorvejen


BÅRSE: Eftermiddagstrafikken på Sydmotorvejen i sydgående retning, måtte torsdag gøre holdt da der udbrød brand i en bil ved tilkørselsrampe <39> Bårse.


Af ukendt årsag gik der ild i motorrummet på en varevogn. Føreren af køretøjet fik hurtigt bragt varevognen til standsning, kom ud og i sikkerhed, og fik alarmeret branden via 1-1-2.


Det var Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Præstø der kl. 14.17 modtog meldingen. Ved deres ankomst havde politiet allerede spærret for motorvejens sydgående spor, og en lille periode under slukningsarbejdet måtte også det nordgående spor spærres på grund af røgfanen der drev ind over den anden side af motorvejen.


Som følge af bilbranden var der kødannelser på Sydmotorvejen, og politiet valgte også at spærre tilkørselsrampen sydgående fra rute 265 Præstø Landevej.


Efter en lille times tid var der atter normale tilstande på Sydmotorvejen.


767 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer i Næstved- og Vordingborg området, der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com