Lejlighed sod og røgskadet efter brand i madras


VORDINGBORG: En brand i en madras på en seng efterlod en lejlighed på Færgegaardsvej, sod og røgskadet.


Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Vordingborg samt politi og ambulance blev kl. 14.12 alarmeret frem på meldingen om at der var kraftig røgudvikling fra lejligheden.


Ved ankomst til stedet gik røgdykkere strakt igang med slukningsarbejdet i lejligheden. Branden i lejligheden kom hurtigt under kontrol. Herefter blev madrassen trukket ud i det fri og efterslukket.


Redderene i den tilkaldte ambulance tilsete berørte i lejligheden, og det blev kun ved det. De kørte fra skadestedet i daglig ro og orden.


Hvad der er årsag til branden, og om den eventuelt kan være påsat, vil den videre efterforskning fastslå.
389 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer i Næstved- og Vordingborg området, der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com