Livløs kvinde fundet i baggård i Næstved


NÆSTVED: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi fik tirsdag kl. 12.41 en anmeldelse om en livløs kvinde, der lå i en baggård til en ejendom på Uffesvej i Næstved.


Kvinden blev kort efter, at hun var fundet, erklæret død, og politiet har i løbet af eftermiddagen gennemført kriminaltekniske undersøgelser på findestedet. Kvinden er ikke endeligt identificeret, men meget peger på, at der er tale om en 72-årig kvinde fra Næstved.


Vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen udtaler, at der ikke er noget i politiets foreløbige undersøgelser, der peger i retning af, at der er foregået et kriminelt forhold.

20,943 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer i Næstved- og Vordingborg området, der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com