Livløs person fundet i drivende jolle i Karrebæksminde.


KARREBÆKSMINDE.

En drivende jolle blev lørdag formiddag bjerget i land ud for Søfronten i Karrebæksminde. Nogle forbipasserende havde observeret den lille jolle, der drev rundt med den livløse person og slog alarm klokken 09,49.

Midt- og Sydsjællands Brand & Redning blev anmodet om assistance med en redningsbåd, men turen blev aflyst inden den nåede frem, da personen i mellemtiden var blev reddet i land og genoplivning forsøgt, men desværre uden resultat. Det var en fisker sidst i halvfjerdserne, der efter det oplyste var taget ud for at se til nogle ruser eller garn, under sine gøremål havde han åbenbart fået et ildebefindende og var faldet om i båden. En akutlægebil og en ambulance kom hurtigt frem, men mandens liv stod ikke til at redde, efter næsten en times genoplivningsforsøg uden resultat, blev manden erklæret død . De pårørende er underrettet.3,149 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer i Næstved- og Vordingborg området, der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com